Tisdagen

Hejsvejs!
Idag är det yttligaren en föreläsning i skolan, på grund av att det är hälsovecka. Idag handlar det om hur man sitter vid dator eller så. Tråkigt va? Jag slutar tre idag...usch. Men det blir nog inte så jobbigt, bara ämnen som jag tycker är helt okej. Det är svårt att komma tillbaka till skolan eller hur? Det tycker jag i alla fall. Jag har ju precis kommit hem och vill äntligen ha lov, men nej det kommer jag inte att få. Jaja, eler några veckor har jag kommit tillbaka till allt igen.
 
Nibben får vi se her det blir med idag. Det lutar åt en rejäl borstning och en långpromenad. Något som jag verkligen behöver, så dålig som min kondition är. Den ska förbättras här i vår och sommar. Vi ska ju springa kraftprovet med skolan (för er som inte vet vad det är: det är en löpning/gång runda i Tollhättan på 1,2 mil) jag gjorde det förra året och det är inte så farligt som det låter. Jag gick förresten trapporna upp i Eiffeltornet till andra våningen. Det gick inte att gå ända vägen upp till toppen då fick man ta hissen. Men visst är jag duktig?
 
Jag får försöka ta lite kort någon dag för jag har verkligen INGA kort just nu. Men det är det att jag inte hittar min kamera. Jag använder den aldrig så en ligger nog och skräpar någonstans. En sak som jag också måste göra är att köpa nya skor till stallet. Det ska inte vara vanliga stallskor, utan dt ska vara joggingskor. Jag vet, det är konstigt. Men när jag kommer hem efter en dag i stallet har jag så himmla ont i fötterna. Dessutom läcker de in och gjort så att jag fått världens största och blodigaste skoskav! Men man ska inte klaga men får tänka på alla bra saker man har här i livet som en egen ponny!
 
 
 
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback