Grym träning 17/04

Halloj!
Igår var jag med och kollade på Ida och Pokèmons första hoppträning på läänge. Det tog typ tio minuter att åka dit, så det var inte så långt direkt. Hon red fram i paddocken. Pokèmon såg lite seg ut, ovanligt nog. Men väl inne i ridhuset, och efter lite uppvärmning, var han sig själv igen, fast lite slöare. Ida fick verkligen rida.Jag måste erkänna att även jag var jätte nervös och ville ha allt perfekt. Supersöt var han i alla fall KL-schabrak, luddmartingal, strass-träns, Jhon Whitaker-skydden. Blå-röd-vit stil på hela ekipaget :)
 
Tränaren var grym. Hon tänkte verkligen på ALLT känndes det som. Stor +. Fick Ida att rida mycket noggrannare, tänka på sådant som hon aldrig skulle tänkte på annars. Snygga svängar, STILLA händer, uppsammling innan hinder, och ökningar efteråt, upp med hans näsa. Hon tyckte att han hade lite dåligt självförtroende, men att det snart skulle vara borta om Ida red honom rätt.
 
Efter en ynka träning känndes det som om det var den rätta tränare för dem. De hoppade vattenmatta och allt. Låga hinder så att han vänjer sig. Efter sommaren sa hon att han skulle kunna hoppa ett stort plank som de hade där. Det tror jag på! Efter en ynka täning känns det som om det här kan gå bra på banorna i framtiden för dem.
 
Tävling på LÄRK. Nollade!
 
/Elin

Kommentarer
Vilma säger:

Sluta skryt både Elin och Evelina!

Svar: Hej Vilma! Vad tråkigt att du tycker att vi skryter, detta är så klart inget vi menar att göra! Vi vill gärna veta lite mer specifikt på vilket sätt du anser att vi skryter? Då blir det ju lättare att tänka på när vi skriver. Om du menar just inlägget du kommenterade på så känner nog alla att dem har ett riktigt bra ridpass ibland, eller hur? Om du inte gillar våran blogg och tycker att vi skryter i våra inlägg så är det ju självklart inget tvång att läsa den heller... ;)Kram Eve
dressyrdrottningarna.blogg.se

2013-04-19 | 18:48:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback