Finbilder från igår!

Hej! Här kommer då "finbilderna" från igår, kommentera gärna vilken ni gillar bäst! Mina favoriter är nog 2, 3, 6 och 10, men jag gillar egentligen alla. Nu är det väl snart dags för en ny header också, när vi har en del nya ridbilder och finbilder, eller vad tycker ni?! 
 
/Eve

Kommentarer
Johanna säger:

Vilka söta bilder, och Poppan är ju verkligen urläcker! är båda dina?


Nu kan Du intresseanmäla dig till en tävling på min blogg! Du vinner en proffsig film till dig och någon av dina söta hästar helt efter egna önskemål och förslag! Jag har gjort en film till den kända bloggerskan Linn Olsson, och den publicerades både på hennes blogg & FACEBOOK. Den har idag 1397 visningar och du har chansen att få en vacker/cool/härlig/spännande film till dig och hästen! Intresseanmäl dig - för om tävlingen drar igång- vad har du då att förlora? Kopiera denna länken och kika in: http://finanora.blogg.se/2012/august/bloggtavling.html#comment

Svar: Tack, visst är hon fin! ;) Poppan är min och Nibbe är Elins. Det låter som en superkul tävling ju, ska kika in den lite närmare!
dressyrdrottningarna.blogg.se

2013-03-31 | 08:09:04
Bloggadress: http://finanora.blogg.se
Johanna säger:

Oj vad pinsamnt, trodde bara "ni" var en person då jag missade det i presentationen, men självklart får båda vara med om tävlingen blir av. Intresseanmäl er gärna :)

2013-03-31 | 08:10:41
Bloggadress: http://finanora.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback